RTOAUTOSERVICE.NL                                           < Klik hier om terug te gaan

MEER INFORMATIE

Inspelen op de behoefte van de klant

 

RTO Autoservice is het adres voor ruime inruilmogelijkheden, in- en verkoop en reparatie en onderhoud van alle merken auto’s, inclusief APK en Airco. "Wat betreft verkoop hebben we ons gespecialiseerd in zeer aantrekkelijke geprijsde occasions in de prijsklasse van 750 tot ongeveer 10.000 euro met daarnaast een uitgebreid pakket aan keuzemogelijkheden", vertelt

Patrick Gort. "Zo bieden wij garantiepakketten van 3 of 6 maanden met landelijke dekking en vanaf 29 euro per maand een onderhoudsplan. Verder regelen wij tegen aantrekkelijke voor- waarden een  nanciering en auto-verzekering. Wij proberen in te spelen op de behoefte van de klant, die het liefst één aanspreekpunt en  nanciële zekerheid wil zodat hij of zij precies weet wat de maandelijkse kosten van het autorijden bedragen en een persoonlijk contact waar hij of zij terecht kan als het nodig is."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakkennis, ervaring en deskundigheid

 

RTO Autoservice heeft op de nieuwe locatie de beschikking over een showroom en groot bedrijfsterrein waar tientallen auto’s tentoongesteld kunnen worden. "Over het algemeen heb- ben we zo’n 150 uitstekende occasions te koop", zegt Patrick Gort die ochtend als Regiomag- azine een rondleiding krijgt. "Verder hebben we de beschikking over een zeer modere werkp- laats en een eersteklas-monteur, die zoveel diploma’s, certi caten en bewijzen van vaardigheid heeft behaald, dat je daar met gemak een wand mee kunt behangen. Maar juist door die grote mate van vakkennis, ervaring en deskundigheid repareren en onderhouden we alle merken auto’s. We hebben daar alle gereedschappen en uitlees-apparatuur voor in huis. We hebben zelfs de meest geavanceerde uitlijn-apparatuur, die software met lasertechniek combineert."

 

De weg der geleidelijkheid

 

Ondanks zijn relatief jonge leeftijd is Patrick Gort inmiddels gepokt en gemazeld in de wereld van voertuigen, waarin hij vanaf zijn zestiende al werkzaam is en in 2011 de nitief heeft gekozen voor gemotoriseerde vierwielers. De eigenaar van RTO Autoservice kwam nergens in een gespreid bedje terecht en heeft alles eigenhandig en met een gezonde ondernemersgeest opgebouwd en uitgebouwd. "Omdat ik altijd met eigen verdiend kapitaal heb moeten werken, heb ik nooit onverantwoorde uitgaven gedaan. Geld dat je niet hebt kun je ook niet uitgeven. Ik heb altijd de weg der geleidelijkheid bewandeld en ben nooit over één nacht ijs gegaan."

 

www.rtoautoservice.nl

 

Bij een modern autobedrijf behoren uiteraard ook moderne communicatiemiddelen. "Stel dat je je auto wilt verkopen en geen tijd hebt om naar ons toe te komen, dan kun je ook een foto van je auto maken en deze met informatie naar mij toe mailen, sms’en of appen", aldus Patrick Gort. "Binnen 24 uur heb je een goede inruilprijs."

RTO Autoservice, RDW-erkend en of cieel leerbedrijf, is sinds kort gevestigd op de locatie aan het Zuiderdiep 408 in Valthermond. Telefoon: 06 215 443 97 (bellen, sms’en en appen). E-mail: info.rtoautoservice@gmail.com.

in-en verkoop Alfred (links) en Patrick (rechts)                                         Werkplaats Rick (links) en Martijn (rechts)

luchtfoto met dank aan Kevin Maat