Logo RTO Autoservice doorzichtig achtergrond

★★★★☆ Klanten beoordelen ons met 4,4 van de 5 sterren

Veelgestelde vragen

Jazeker! Al meer dan zestien jaar zijn wij dé specialist in betrouwbare occasions in onze regio. RTO Autoservice is opgericht door Patrick Gort. Het bedrijf begon in Valthermond, maar is inmiddels uitgebreid met twee locaties in Stadskanaal. 

In Valthermond zitten we aan Zuiderdiep 408 en in Stadskanaal aan Veenstraat 3 en Koperslager 1. Op het laatste adres is onze showroom voor exclusieve auto’s.

In totaal hebben wij ruim vierhonderd occasions staan in Valthermond en Stadskanaal. De merken zijn uiteenlopend. Of je nu van Volkswagen houdt of helemaal fan bent van Skoda: bij RTO Autoservice vind je jouw geschikte occasion.

Ze worden snel verkocht, waardoor wij regelmatig nieuwe occasions aan ons aanbod toevoegen. Hou daarom vooral onze website in de gaten voor ons meest actuele aanbod óf kom langs in een van onze showrooms. Let wel op: per auto wordt genoemd bij welke vestiging deze staat.

Klik hier om naar ons actuele aanbod te gaan.

Absoluut! Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG, waardoor je zeker weet dat jouw auto in goede handen is bij onze geschoolde automonteurs. 

Wil je een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of een reparatie? Klik dan hier om naar onze werkplaatsplanner te gaan. 

Bij RTO Exclusive waan je je in een wereld van majestueuze parels. In onze showroom aan de Koperslager 1 zijn niet alleen de ‘gangbare’ exclusieve merken als Audi en Mercedes te vinden, maar ook minder bekende parels als Morgan’s.

Wil je onze exclusieve wagens in levende lijve zien? Kom dan langs in onze showroom.

Liever meteen online bekijken wat ons actuele aanbod is? Klik dan hier om naar onze voorraad te gaan.

Bij RTO Lease is het mogelijk om een occasion te leasen voor een vaste maandprijs. In dit bedrag zit alles behalve brandstofkosten inbegrepen. Dit betekent: Pechhulp Europa, motorrijtuigenbelasting, onderhoudskosten, reparatiekosten, allriskverzekering, (winter)banden én eventueel vervangend vervoer. Wij bieden dit zowel particulier (Private Lease) aan als voor ondernemers (Business Lease).

Daarnaast is het mogelijk om met Financial Lease in een van onze occasions te rijden. In dat geval betaal je óók een vast maandbedrag, maar dan vallen de bovenstaande voordelen er niet onder. Wat wel zo is, is dat je de auto in principe aan het afbetalen bent, terwijl je er al in rijdt. Handig voor als je jouw droomauto hebt gevonden bij ons, maar nog niet het hele bedrag kunt ophoesten. Met Financial Lease betaal je maandelijks een vast bedrag en aan het einde van de rit is de auto van jou. 

Klik hier om naar onze voorraad te gaan.

Jazeker! Zowel onze garage aan Zuiderdiep 408 in Valthermond als die aan Veenstraat 3 in Stadskanaal is aangesloten bij Bosch Car Service. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij BOVAG. Daarom weet je zeker dat jouw favoriete wagen in goede handen is bij onze geschoolde monteurs.

RTO Autoservice biedt excellent garantie aan. Autotrust voert de garantie uit en handelt uw claim(s) af in opdracht van ons. Indien er sprake is van een gedekt effect, betaalt Autotrust rechtstreeks aan u of aan ons uit. 

De Excellent Garantie is afsluitbaar tot 12 jaar en 200.000 kilometer. Deze garantie biedt de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. In het geval van een geldige claim worden de onderdelen, diagnose- en arbeidskosten volgens de voorwaarden van de garantie vergoed.

Het uurtarief dat wordt vergoed, bedraagt maximaal €86,- inclusief btw. De garantie is geldig in Nederland en de volgende landen, mits u uw voertuig minder dan 60 dagen per jaar daar gebruikt: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. 

De looptijd van de garantie bedraagt 12 maanden of eindigt op het moment dat het maximaal te rijden kilometers is bereikt. Voor de looptijd van 12 maanden geldt een kilometerbeperking van 30.000 kilometer.

Wat valt er onder de garantie?

  • Onverwachte defecten aan onder andere: motor, handmatige en automatische transmissie, koelsysteem, aandrijving, 4-wielaandrijving, remsysteem, wielophanging, stuurinrichting, brandstofsysteem, emissiesysteem, elektronica, airconditioning, verwarming en airbags.
  • Het (noodzakelijke) transport van de auto naar de reparateur met een maximum van €175,- inclusief btw. 
  • Een maximum uitkering per claim en per garantie van €5.000,- inclusief btw.

 

Wat valt er niet onder mijn garantie?

  • Velgen, carrosserie, onderhoudsdelen, onderdelen die niet af-fabriek zijn gemonteerd, software-updates en andere onderdelen die in het kader van regulier onderhoud vervangen dienen te worden. 
  • Onheil van buitenaf, bovenmatig olieverbruik, onderhoudsbehandelingen en slijtagedelen
  • Schade (mede) veroorzaakt door toedoen gebruiker, zoals overbelasting, nalatigheid, onzorgvuldigheid of bedieningsfouten. 

Zodra u een (beginnend) defect opmerkt, vragen wij u dit zo snel mogelijk te melden via www.autotrust.nl/claims. In ieder geval binnen 5 dagen na constatering, anders vervalt mogelijk het recht op vergoeding.

Er mag pas begonnen worden met de reparatie, nadat Autotrust een prijsakkoord (met bijbehorend autorisatienummer) heeft afgegeven. 

RTO Autoservice heeft drie showrooms. Twee voor occasions en één voor onze exclusieve parels.

Aan Zuiderdiep 408 in Valthermond en Veenstraat 3 in Stadskanaal vind je onze twee showrooms voor de occasions. Op het terrein er omheen staat de rest van ons aanbod aan betrouwbare tweedehands wagens.

Het exclusieve aanbod van onze label RTO Exclusive kun je vinden aan de Koperslager 1 in Stadskanaal.

Liever Google Maps erbij? Klik dan hier om het op de kaart te zien.

Ons algemene telefoonnummer is 0599 72 70 12. Je kunt hier naartoe bellen met vragen over de verkoop van occasions in Valthermond en Stadskanaal (ook ons exclusieve aanbod) én voor het maken van een afspraak in onze werkplaats voor onderhoud of reparatie.

Wil je liever een bericht sturen via WhatsApp? Valthermond is te bereiken op het nummer 06 552 318 32 en Stadskanaal op 06 118 666 32. Voor ons exclusieve aanbod kun je ook naar het laatstgenoemde nummer appen. 

Wil je RTO Lease telefonisch bereiken? Dat kan door ook te bellen naar 0599 72 70 12 of te appen naar 06 253 700 90.

Jazeker! Met vragen aan de werkplaats of over occasions kun je mailen naar info@rtoautoservice.nl.

Heb je vragen over RTO Lease? Dan kun je mailen naar info@rtoprivatelease.nl.

Valthermond:  NL 79 RABO 0130 1015 32

Stadskanaal: NL 62 RABO 0364 0403 27

De laatste IBAN is ook voor RTO Exclusive en RTO Lease.

Bij alles geldt het volgende als BIC: RABO NL 2U

Jazeker! Dit zijn onze gegevens:

Valthermond
Kvk:
720006773
BTW:
720006773

Stadskanaal
Kvk: 81471041
BTW: NL862107234B01

RTO Exclusive en RTO Lease vallen onder Stadskanaal.

Ik wil een..

onderhoudsbeurt plannen
auto laten repareren
occasion kopen
occasion leasen

Ik zoek jullie..

Ik ga een..